Tekst objavljen: 30.05.2017 14:06        


Bez i jednog skrivenog troška - obrade zahteva, održavanja kredita i prevremene otplate. Ovo su glavne prednosti novog keš kredita koji Vojvođanska banka odobrava u maksimalnom iznosu do 15.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti, uz minimalnu mesečnu ratu od 10 evra i period otplate do 96 meseci. Predodobrenje za ovu vrstu pozajmice dobija se za svega nekoliko minuta.

Bez troškova obrade, održavanja i prevremene otplate

“Zahvaljujući trostrukoj nuli za troškove obrade zahteva, održavanja kredita i prevremene otplate, efektivna kamatna stopa u novoj ponudi je skoro izjednačena sa nominalnom. To keš kredite Vojvođanske banke čini potpuno transparentnim. Konkurentni uslovi koje nudimo idealna su prilika da građani pokriju tekuće finansijske obaveze ili realizuju neki plan, kao i da refinasiraju zaduženja iz neke druge banke”, rekao je Nebojša Pantelić, direktor funkcija Upravljanje Mrežom i Stanovništvo Vojvođanske banke.

Ne odlažite dugo planirani odlazak na odmor, kupovinu kućnog uređaja ili rešavanje nekog važnog životnog pitanja - iskoristite odličnu ponudu keš kredita Vojvođanske banke. Kod nas ćete pronaći rešenje koje vam savršeno odgovara, jer su naši krediti stvarni i sjajni! Posetite neku od 105 filijala širom Srbije ili sajt www.voban.co.rs.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
dinarski keš krediti vojvođanska banka banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana