Zvanični kurs Evra za dan 25.02.21. :: 117.5755 rsd
Tekst objavljen: 01.11.2018 12:03        


Klijenti Komercijalne banke od nedavno imaju mogućnost da, brzo, lako i sigurno, bez odlaska u ekspozituru, pokrenu online proces dobijanja keš kredita.

Brzo i sigurno: Online keš krediti Komercijalne banke

Putem digitalne ekspoziture KOMeCENTAR klijenti mogu da dobiju sve potrebne informacije o online kreditu, popune zahtev i prilože potrebnu dokumentaciju.

Procedura je jednostavna, popuni se online zahtev i prilaže skenirana ili fotografisana dokumentacija, posle odgovora iz Banke, klijent bira ekspozituru u koju će doći i potpisati dokumentaciju o kreditu.

Kredit se odobrava do visine sposobnosti podnosioca zahteva za kredit, maksimalno 500.000 dinara, na period otplate do tri godine i uz jedan odsto naknade za obradu kredita.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Sve dodatne informacije, klijent može da dobije od zaposlenih u digitalnoj ekspozituri KOMeCENTAR putem telefona, e-maila, chata ili video razgovora. Radno vreme KOMeCENTRA je radnim danima od 9 do 21 i subotom od 9 do 16 časova. E-mail adresa KOMeCENTRA za komunikaciju sa klijentima je komecentar@kombank.com, dok je broj telefona 19939.

1 komentar

  1. User image
    Снежана Јевтић 04.11.2018 13:57

    Услови за кеш кредит

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
keš kredit banka kombank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana