Tekst objavljen: 14.11.2017 10:33        


Addiko banka omogućila je u potpunosti nov i jedinstven način plaćanja – Addiko Chat Banking na Vajberu! Od sada za plaćanje računa ne morate biti vezani za računar, nije važno da li ste na ulici, u kolima, autobusu ili na poslu možete pokrenuti Vajber i Addiko Chat Banking.

Chat Banking na Vajberu u tri koraka

Četujte na Vajberu sa prijateljima i završite poslove sa bankom. Zvuči vam nerealno? Potrebno je samo nekoliko „koraka“ da platite račun, proverite stanje i promet na računu, prebacite sredstva između svojih Addiko računa i pronađite najbližu ekspozituru i bankomat.


Prvi korak je da imate aktiviran servis elektronskog bankarstva Addiko EBank i da imate intaliranu aplikaciju Vajber. Uslugu možete koristiti na bilo kom mobilnom uređaju ili računaru, na kom već koristite i aplikaciju.

Drugi korak je da budete pratilac našeg javnog profila na Vajberu.

Treći je da pratite dalja uputstva na ekranu, koja će vas uvesti u čaroban svet digitalnog bankarstva.

Uvođenjem nove usluge Addiko Chat Banking, banka je nastavila sa modernizacijom i digitalizacijom svojih poslovnih operacija. Pružanje osnovnih bankarskih usluga je prilagođeno korisnicima, na jednostavniji i efikasniji način, čime Addiko banka odgovara na svakodnevne potrebe klijenata.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banke Addiko banka addiko chat

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana