EUR 117,59 USD 106,52 CHF 106,87

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 19.09.19. :: 117.5946 rsd

Tekst objavljen: 21.11.2018 15:56        


Direktna Banka danas predstavlja jednu od najbrže rastućih finansijskih institucija zahvaljujući organskom rastu i širenju putem integracija. Značajno uvećavajući svoje poslovanje i ponudu, Banka je uvećala i svoj najvažniji resurs – tim koji sada čini ukupno 640 stručnih bankara zaslužnih za postignute rezultate.

Direktna Banka – banka koju čine ljudi

Upravo je ovo bio povod za novu kampanju „Novi član. Još veća porodica.“ koja je u fokus stavila sve zaposlene Direktne Banke. Ponosna na tim koji odlikuju sinergija iskustva i mladalačkog entuzijazma, ravnopravnost i hrabre ideje, Banka je predstavila prave bankare, pojedince koji donose poslovne odluke i pružaju svakodnevnu podršku klijentima.

Prateća poruka „Direktna Banka raste. Za Vas.“ potkrepljena je sada njenim udvostručenim tržišnim učešćem, većom prodajnom mrežom koju čini 47 ekspozitura i 106 bankomata, kao i uvećanjem baze klijenata za više od 50 odsto, na ukupan broj od preko 133.000 klijenata.

Uverena da iza njenih rezultata stoje svi zaposleni, rast u svim segmentima poslovanja Banka temelji na činjenici da njihov individulani pristup poslu i klijentima pravi razliku i opredeljuje Direktnu Banku za banku prvog izbora. Jer upravo tim Direktne Banke ostvaruje njenu viziju i opravdava slogan: Direktna Banka. Za Vas.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
filijale direktna banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana