Tekst objavljen: 21.11.2018 15:56        


Direktna Banka danas predstavlja jednu od najbrže rastućih finansijskih institucija zahvaljujući organskom rastu i širenju putem integracija. Značajno uvećavajući svoje poslovanje i ponudu, Banka je uvećala i svoj najvažniji resurs – tim koji sada čini ukupno 640 stručnih bankara zaslužnih za postignute rezultate.

Direktna Banka – banka koju čine ljudi

Upravo je ovo bio povod za novu kampanju „Novi član. Još veća porodica.“ koja je u fokus stavila sve zaposlene Direktne Banke. Ponosna na tim koji odlikuju sinergija iskustva i mladalačkog entuzijazma, ravnopravnost i hrabre ideje, Banka je predstavila prave bankare, pojedince koji donose poslovne odluke i pružaju svakodnevnu podršku klijentima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Prateća poruka „Direktna Banka raste. Za Vas.“ potkrepljena je sada njenim udvostručenim tržišnim učešćem, većom prodajnom mrežom koju čini 47 ekspozitura i 106 bankomata, kao i uvećanjem baze klijenata za više od 50 odsto, na ukupan broj od preko 133.000 klijenata.

Uverena da iza njenih rezultata stoje svi zaposleni, rast u svim segmentima poslovanja Banka temelji na činjenici da njihov individulani pristup poslu i klijentima pravi razliku i opredeljuje Direktnu Banku za banku prvog izbora. Jer upravo tim Direktne Banke ostvaruje njenu viziju i opravdava slogan: Direktna Banka. Za Vas.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
filijale direktna banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana