Tekst objavljen: 28.07.2014 13:08        


Đenerali Osiguranje Srbija na prvom je mestu po ažurnosti u rešavanju odštetnih zahteva i nakon drugog kvartala 2014. godine. Ta osiguravajuća kuća je saopštila da je u prethodnih šest meseci rešila 6.656 od ukupno 8.447 odštetnih zahteva.

Đenerali najažurnije osiguranje i u drugom kvartalu

Prema zvaničnom izveštaju Narodne banke Srbije, prosečna ažurnost celog tržišta osiguranja iznosi 69 odsto. Ažurnost u rešavanju šteta predstavlja osnovni kriterijum za procenu dobrog društva za osiguranje, navodi se u izveštaju NBS.

Od 13 osiguravajućih kuća koje se bave prodajom ove vrste osiguranja, kompanija Đenerali Osiguranje Srbija je u prvom tromesečju bila na vrhu i u brzini isplate šteta što je, sa ostvarenih 100 odsto, nastavljeno i u drugom kvartalu.

U prvoj polovini godine u Srbiji zaključeno je ukupno 1.166.019 polisa obaveznog osiguranja vlasnika motornih vozila, a rešavano je 41.357 šteta i isplaćeno 24.834 odštetna zahteva.

Đenerali Osiguranje je druga po veličini osiguravajuća kompanija u Srbiji i lider u životnom, zdravstvenom i putnom osiguranju. Kompanija je u 100 odsto u vlasništvu Djenerali grupe koja je jedna od najvećih evropskih osiguravača i najveća osiguravajuća kuća u životnom osiguranju u Evropi, sa 66 milijardi evra prihoda od premije u 2013. godini.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
delta generali generali osiguranje osiguravajuće kuće

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana