Tekst objavljen: 26.08.2019 15:10        


Na prodaju su ponuđene 22 nekretnine Univerzal banke u stečaju a procenjena vrednost najskuplje gradjevinskog zemljišta od 53 hiljade kvadratnih metara površine na Novom Beogradu je 3,1 miliona evra, navodi se u oglasu koji je danas objavila Agencija za osiguranje depozita

Država prodaje imovinu Univerzal banke

Medju ponuđenim nekretninama je i zgrada poslovnih usluga od 949 kvadratnih metara u Beogradu čija procenjena vrednost je 1,8 miliona evra, dok je industrijski kompleks u Novom Sadu procenjen na 1,2 miliona evra.

Na spisku ponuđenih su i nekretnine u Nišu, Vranju, Šapcu, Kragujevcu, Lučanima, Starčevu, Jagodini, Aleksincu, Kraljevu i Valjevu.

Prodaja nekretnina Univerzal banke u stečaju obavlja se javnim prikupljanjem ponuda koje se mogu dostaviti do 20. septembra, dok je javno otvaranje najavljeno za 27. septembar.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Nakon što je na prodaju ponudila stan u srcu Beograda za 15.000 evra i pet apartmana na moru za 206.000 evra, država je oglasila i prodaju vrlo atraktivne imovine i nekretnina u centru Beograda a koje su pripadale Privrednoj banci Beograd koja je otišla u stečaj krajem oktobra 2013. godine. Reč je o 170 kvadrata u Beogradu za 65.000 evra.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Agencija za osiguranje depozita prodaja prodaja imovine univerzal banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana