Tekst objavljen: 31.10.2013 12:59        


Povodom tradicionalnog Meseca štednje, Eurobank nagrađuje štediše inovativnim proizvodom „Dupla Kamata“, odnosno isplatom duple kamate u prvom mesecu oročenja.

„Dupla kamata“ u Eurobank povodom Meseca štednje

Ova ponuda važi za depozite u evrima i dinarima, uz opciju mesečnog pripisa kamate. Eurobank svojim klijentima nudi uslove za štednju u dinarima i evrima uz rokove oročenja na 3, 6 ili 12 meseci, kao i posebne rokove oročenja od 1 do 15 meseci.

- Eurobank, kao jedna od vodećih sistemskih banaka na tržištu, vodi odgovornu politiku kamatnih stopa, imajući u vidu najbolji interes klijenata, ali i stabilnost celokupnog finansijskog sistema. Uvereni smo da će nam klijenti, kao i do sada ukazati poverenje , imajući u vidu da pouzdana poslovna politika banke u najvećoj meri utiče na odluku građana o štednji, kaže Goran Tomić, rukovodilac Službe za depozite građana u Eurobank.

Važno je istaći da Eurobank drži četvrtu poziciju po visini ukupnih deviznih depozita građana u Srbiji. Eurobank beleži stalni porast depozita klijenata, insistirajući na transparentnom i stabilnom pristupu kreiranja štedne politike.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
štednja štediše Nedelja štednje nedelja štednje 2013 banke Eurobank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana