Tekst objavljen: 03.07.2015 15:52        


Er Srbija će svoju mrežu linija prilagoditi zimskom redu letenja koji će stupiti na snagu 25. oktobra 2015. godine, po kojem će, na primer, biti povećan broj letova iz Beograda za Bejrut i Tiranu. Broj letova za Bejrut će biti uvećan sa tri na četiri nedeljno, čime će se poboljšati povezanost libanske prestonice sa mrežom linija Er Srbije, saopštila je srpska nacionalna aviokompanija.

Er Srbija će povećati broj letova za Bejrut i Tiranu

Broj letova za Tiranu će se uvećati do pet letova nedeljno, što je za dva leta nedeljno više u odnosu na zimski red letenja za 2014/2015.

Ostale promene u frekvenciji letova biće najavljene neposredno pred početak zimske sezone.
Nakon pažljivog razmatranja, direktni letovi između Beograda i Larnake biće obustavljeni od 25. oktobra i biće, kao sezonska linija, ponovo uvedeni sa letnjim redom letenja za 2016. godinu.
U međuvremenu, Er Srbija će i dalje omogućavati svojim putnicima da lete za Larnaku, preko Atine, sa njenim kod-šer partnerom Ejdžian erlajns.

Er Srbija će, takođe, obustaviti svakodnevne letove između Beograda i Budimpešte.
"Er Srbija neprekidno procenjuje stanje svoje mreže linija, kako bi se obezbedila uskladjenost sa potražnjom za letovima, kao i komercijalna isplativost. Odluke koje donosimo omogućiće nam veću usredsređenost na ključne oblasti poslovanja koje pokazuju najveći potencijal za održivi dugoročni rast", rekao je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

On je dodao da će Er Srbija nastaviti da prilagođava svoju ponudu proizvoda i usluga tako da ispunjava i premašuje očekivanja putnika.

"Ostajemo posvećeni svim tržištima ka kojima trenutno letimo i nastavićemo da održavamo svoje prisustvo putem svojih kod-šer partnera", kaže Kondić.
Er Srbija će preduzeti sve što je moguće da obezbedi rešenje za sve putnike koji lete za Larnaku i Budimpeštu od 25. oktobra.
Putnici se za dodatnu pomoć mogu obratiti kontakt centru Er Srbije ili svojoj turističkoj agenciji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
letovi cene avio karata er srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana