Tekst objavljen: 07.10.2015 10:00        


Međunarodni forum o reformi sistema izdavanja građevinskih dozvola "Građevinske dozvole za konkuretniji region" biće održan danas u Beogradu. 

Forum "Građevinske dozvole za konkurentniji region"

Kako je najavljeno iz kabineta potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović, na skupu će biti razmenjena iskustva o reformi propisa u oblasti građevinarstva, sa naglaskom na uvođenju elektronskog sistema za izdavanje građevinskih dozvola u cilju veće konkurentnosti zemalja jugoistočne Evrope za privlačenje investicija.

Pozdravna obraćanja održaće i potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković, ambasador SAD Majkl Kirbi, ambasador Švajcarske Žan-Danijel Ruh, direktor GIZ-a za Srbiju Sigmund Miler i predsednik UO NALED-a Vladan Atanasijević.

Mihajlovićeva, koja je i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, učestvovaće na prvom panelu "Uvođenje elektronskih sistema za izdavanje građevinskih dozvola", sa predstavnicima resornih ministarstava iz regiona.

Forum "Građevinske dozvole za konkurentniji region", koji će biti održan u Palati Srbija, organizuju Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, NALED, GIZ Otvoreni regionalni fond za modernizaciju opštinskih usluga, koji finansiraju Vlade Nemačke i Švajcarske i USAID Projekat za bolje uslove poslovanja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
elektronsko izdavanje dozvola Ministarstvo građevinarstva, saobra građevinske dozvole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana