Tekst objavljen: 09.12.2016 13:50        


Telenor banka je pripremila posebnu ponudu za predstojeće praznike – gotovinske kredite s najnižom kamatnom stopom na tržištu od 9 odsto, za period otplate od 13 do 36 meseci.

Gotovinski krediti uz najnižu kamatnu stopu

Gotovinski krediti Telenor banke mogu da se koriste i za refinansiranje, dok za njih ne postoje dodatni troškovi poput kreditnog biroa, administriranja kredita, troška obrade ili naknade za menice. Korisnici imaju jasan uvid u stvarnu cenu kredita, pošto su efektivna i nominalna kamatna stopa izjednačene.

„Našim korisnicima smo omogućili posebnu kamatnu stopu od 9 odsto do 28. februara, i ona je najniža na tržištu. Dodatna prednost naših keš kredita je što nemamo nikakvih dodatnih troškova koje druge banke naplaćuju. Primera radi, na iznos kredita od 300,000 RSD troškovi odobravanja od 2 odsto iznosili bi 6,000 RSD. Naši korisnici dobijaju 300,000 RSD, dok uz trošak odobravanja korisnik na kraju dobije 294,000 RSD“, kaže Miloš Polovina, V.D. marketing direktora Telenor banke.

S novom ponudom, koja traje do kraja februara, kamatna stopa za duže periode otplate je među najpovoljnijim na tržištu. Za ročnost kredita od 37 do 84 meseci, kamata je 6,6 odsto plus šestomesečni belibor. Zahtev za kredit može da se podnese jednostavno, putem onlajn aplikacije, bez potrebe za odlaskom u Telenor prodavnicu, dok odobreni kredit od sada može i da se prihvati putem mobilne aplikacije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    andjelko 02.02.2017 7:51

    Postovani,

    Zamolio bih vas da mi odgovorite na pitanje dali je otplata vezana za opterecennj plate do 5o% pa na osnovu toga se odobrava otplata ili moze da ide i preko tog iznosa.Ja imam veliki kredit od 880000 i zamolio bih vas da mi date po vasem misljenju predlog najbolji otplate uz platu od 38000.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
telenor banka keš kredit kamate na kredite jeftini krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana