Tekst objavljen: 25.03.2017 16:02        


Još niža kamatna stopa od 2.95 odsto +6M Euribor (EKS od 2,71%) i jedna od najnižih mesečnih rata na tržištu, karakteristike su stambenog kredita koji je Vojvođanska banka kreirala za sve one koji žele da po najpovoljnijim uslovima - sigurno i dugoročno reše stambeno pitanje.

Još niža kamata na stambeni kredit Vojvođanske banke

„Sa željom da što većem broju sugrađana omogućimo da reše jedno od najvažnijih životnih pitanja, a to je stambeno, dodatno smo snizili kamatnu stopu.

Pored toga , preko svojih servisnih službi , građanima obezbedjujemo stručnu podršku tokom celog procesa kreditiranja i značajnu uštedu dragocenog vremena, tako da se mogu osećati sigurnim da su doneli ispravnu odluku o kupovini nepokretnosti koja će biti njihov budući dom.“, rekao je Nebojša Pantelić, direktor funkcije Upravljanje Mrežom i Stanovništvo u Vojvođanskoj banci. Još jedna pogodnost ovih stambenih kredita je da banka za njih daje predodobrenje i pre pronalaženja konkretne nekretnine.

Na taj način klijenti u samom startu mogu da saznaju kojom sumom za kupovinu stana raspolažu, odnosno koji iznos kredita će im biti sigurno odobren. „Ukoliko klijent ima stambeni kredit u drugoj banci i želi da ga refinansira po povoljnijim uslovima, za ovu namenu Banka je pripremila kredit bez naknade za obradu zahteva sa kamatnom stopom od 2,8% +6M euribor (EKS 2,56%)’’, dodao je Pantelić.

Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 evra sa rokom otplate do 30 godina, a pravo na konkurisanje imaju građani sa ličnim primanjima iznad 200 evra. Dostupni su državljanima Srbije koji žive i rade u inostranstvu, kao i stranim državljanima koji žive i rade u Srbiji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
vojvođanska banka kamata na stambeni kredit stambeni kredit vojvođanske banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana