Tekst objavljen: 01.06.2022 14:00        


Kako je ranije najavljeno, period promotivnih cena voznih karata za brzi voz "Soko" od Beograda do Novog Sada biće produžen, a cena vožnje u jednom smeru za ovu relaciju od danas će iznositi 400 dinara

Karta za "Soko" od danas 400 dinara


"Soko" saobraća kao Intercity voz, koji za 36 minuta prelazi udaljenost i staje samo na jednoj stanici, i kao Regio Ekspres voz, koji navedenu udaljenost prelazi za oko 48 minuta i staje na sedam stanica. Povratna karta za najsavremeniji voz u regionu iznosiće 800 dinara, saopštio je "Srbija voz".

Imajući u vidu da Regio vozovi predstavljaju okosnicu saobraćaja i izbor najvećeg broja naših građana zbog rasporeda stanica i vremena putovanja na relaciji Beograd - Novi Sad, cena karte 2. razreda u jednom smeru od sutra će iznositi 393 dinara, a povratna karta za ovaj tarifni rang voza od sledećeg meseca biće svega 628 dinare, navedeno je u saopštenju.

Kako je otvaranjem brze pruge oblast između Beograda i Novog Sada postala jedinstveno tržište rada, čiji dalji razvoj zahteva i veću mobilnost radne snage, "Srbija voz" je obezbedio i posebne uslove za prevoz zaposlenih.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Cena mesečne pretplatne karte za Regio voz iznosiće 6.874 dinara, što je za čak 48 posto niže za radnike koji koriste voz kao prevozno sredstvo, u odnosu na ukupnu cenu pojedinačnih karata na mesečnom nivou koje su bile dostupne tokom promotivnog perioda.

Karte se mogu kupiti na putničkim blagajnama i kartomatima, a kupovinom onlajn na sajtu "Srbija voza" ili putem mobilne aplikacije obezbeđen je i dodatni popust od pet odsto.

Konstantnim unapređenjem usluga, skraćenjem vremena putovanja, velikim brojem polazaka i obezbeđenjem različitih cenovnih kategorija "Srbija voz" nastoji da našim građanima obezbedi najpristupačniji i najkvalitetniji železnički transport kako bi vozovi bili prvi izbor prilikom donošenja odluka o putovanju, navedeno je u saopštenju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
voz soko cena karte voz beograd novi sad nova cena karte

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana