Tekst objavljen: 04.03.2017 10:04        


Komercijalna banka je, u saradnji sa kompanijom Visa, lansirala novu Visa Electron digitalnu karticu KOMePAY za beskontaktno plaćanje mobilnim telefonom. 

KOMePAY kartica za beskontakno plaćanje telefonom

"KOMePAY je inovativna usluga koja omogućava brzo, efikasno i sigurno plaćanje mobilnim telefonom, na svim POS aparatima i ATM uređajima sa beskontaktnim čitačima", kaže izvršni direktor za nove bankarske tehnologije i strateški razvoj Komercijalne banke Petar Stefanović.

Usluga beskontaktnog plaćanja mobilnim telefonom, omogućena je zahvaljujući naprednoj HCE (Host Card Emulation) tehnologiji.

Komercijalna banka se na ovaj način, prateći najnovije svetske trendove, svrstava u lidere mobilnog bankarstva u regionu.

"Plaćanje digitalnom KOMePAY karticom je potpuno bezbedno, kao i plaćanje bilo kojom drugom karticom", objašnjava Stefanović, i dodaje da je "kartica od sada na još sigurnijem mestu - u mobilnom telefonu klijenta".

Da bi klijent mogao da koristi novu digitalnu uslugu i obavlja plaćanja KOMePAY karticom, neophodno je da ima otvoren dinarski račun u Komercijalnoj banci, poslednju verziju mBank aplikacije i mobilni uređaj na Android operativnom sistemu (verzija 5.0 i naprednija) koji poseduje NFC (bežičnu) tehnologiju sa opcijom plaćanja.

KOMePAY kartica nema troškove izdavanja, niti članarinu za korišćenje, saopšteno je iz Komercijalne banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
KOMePAY kartica Komercijalna banka visa kartica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana