Tekst objavljen: 20.05.2014 16:28        


Kredi agrikol banka saopštila je danas da je svojim klijentima sa poplavom ugroženih područja stavila moratorijum na kredite u periodu od tri do šest meseci.

Kredi agrikol: Moratorijum na kredite za ugrožene

To znači da građani koji su klijenti te banke, a imaju prebivalište na poplavama najugroženijim područjima, u narednih nekoliko meseci neće imati obavezu da plaćaju dospele mesečne rate gotovisnkih, potrošačkih, auto i stambenih kredita, a kamata im neće biti obračunavana za taj period.

“Imajući u vidu težinu situacije u kojoj se naši sugrađani nalaze probali smo da im olakšamo situaciju, i u narednom periodu omogućimo da svoje finansije prvenstveno usmere na saniranje štete nastale u njihovim domaćinstvima - rekao je član izvršnog odbora banke Svetozar Šijačić.

On je naglasio da je to samo prvi korak podrške građanima Srbije, jer je banka počela sa prikupljanjem pomoći za najugroženije a uskoro će izaći i sa specijalnom ponudom za klijente sa najugorženijh područja kako bi im se omogućilo da što pre svoj život vrate u normalne tokove.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
otplata kredita klijenti banke klijent banke krediti banke Kredi Agrikol credit agricole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana