Tekst objavljen: 04.02.2017 13:00        


Telenor banka prva na tržištu uvodi mCash uslugu, koja omogućava obavljanje transakcija na bankomatima samo uz pomoć mobilnog telefona, bez korišćenja kartice.

MCash na bankomatima Telenor banke

Od 23. januara 2017. godine, bankarska kartica nije neophodna za podizanje ili uplatu novca na bankomatima Telenor banke. mCash usluga omogućava da se, skeniranjem koda sa mobilnog telefona, može pristupiti tekućem računu na bankomatu i obaviti bilo koja novčana transakcija.

“Kada kreiramo nove proizvode, uvek polazimo od toga koji problem rešavamo. Zaboravljen ili ukraden novčanik su situacije kada nam najviše treba novac, a korišćenjem mCash opcije, možemo jednostavno doći do njega. Obavljanje svih transakcija mobilnim telefonom je pravac u kojem idemo, a mCash je inovativna opcija koja nam to i omogućava” kaže Miloš Polovina, v.d. direktor marketinga Telenor banke.

mCash se aktivira jednostavno, odabirom pre logovanja u aplikaciju na mobilnom telefonu. Nakon unošenja PIN-a, korisnik dobija kod koji skenira na bankomatu ili ručno unosi kako bi pristupio tekućem računu i obavio bankarsku transakciju.

Da bi se mCahs opcija koristila, potreban je aktivan tekući račun u Telenor banci i status rezidenta u Srbiji. Za više informacija posetite internet stranu Telenor banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
mCash usluga telenor banka bankomati

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana