Tekst objavljen: 17.03.2024 18:00        


Japanski McDonald’s je na bivšem Tviteru najavio da će lansirati parfem sa mirisom svog pomfrita, i kupci su bili oduševljeni. Međutim, ispostavilo se da je u pitanju bila šala

McDonalds najavio parfem sa mirisom svog pomfrita, a mnogi nisu ukapirali šalu


Čuveni lanac brze hrane je 6. marta na društvenoj mreži X objavio fotografije ograničene linije parfema koji će oponašati nekoliko mirisa, među kojima je i pomfrit, jedan od njegovih najpoznatijih proizvoda. Bočica ovog parfemaa je navodno trebalo da izgleda kao ambalaža za pomrfit, a i miris bi bio isti.

Mediji su brzo reagovali na ovaj tvit i objavili vest da je novi parfem u pripremi, a korisnici društvenih medija su počeli da šire ovu vest do iznemoglosti. No, ubrzo se ispostavilo da McDonald’s ne planira izbacivanje parfema već je šala na X-u bila deo kampanje za promociju novog proizvoda – aromatizovanog pomfrita. Ideja je bila navesti ljude da razmisle o novim mirisima i ukusima pomfrita.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Međutim, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, ispostavilo se da fanovi vole njegov originalni miris i da bi čak i sami želeli da mirišu tako. Ostaje da se vidi da li će to uticati na lanac brze hrane da napravi i parfem sa mirisom pomfrita. I kada bi doneo tu odluku ne bi bio prvi na svetu koji je kreirao parfem na osnovu mirisa hrane, to su već radili KFC, Pizza Hut i japanski ogranak Burger King-a.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
mcdonalds pomfrit parfemi šala

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana