Tekst objavljen: 19.12.2021 9:00        


Daimler i Mercedes-Benc proslaviće dobru poslovnu godinu tako što će zaposlenima u Nemačkoj, koji ispunjavaju uslove za to, isplatiti velikodušan bonus

Mercedes časti 100 hiljada radnika sa po 6 hiljada evra


Upravni odbor i Radnički savet nemačkog proizvođača automobila isplatiće bonus za približno 100.000 kvalifikovanih zaposlenih širom zemlje, izražavajući zahvalnost za njihov rad tokom godine koju je ometala pandemija Covid-19, ali i nedostatak čipova i zastoj u proizvodnji.

Daimler inače još nije objavio finansijske rezultate za 2021. godinu, ali ističe da je ona bila izuzetno uspešna.

– Izvanredan razvoj naše kompanije je timsko dostignuće – rekla je Sabine Kolajsen, članica Upravnog odbora Daimler AG i Mercedes-Benz AG, odgovorna za ljudske resurse i direktorka za radne odnose.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


– Želela bih da se od sveg srca zahvalim svim kolegama koji su svojom velikom posvećenošću doprineli ovom ostvarenju. Pošto godina na izmaku nije bila laka, oduševljen sam što možemo da isplatimo našim zaposlenima rekordan bonus za podelu dobiti.

Daimler često isplaćuje bonuse svojim zaposlenima u Nemačkoj, ali ta suma nije bila tako velika kao ove godine. Poređenja radi, nemački proizvođač automobila je obezbedio zaposlenima bonus za podelu dobiti od 597 evra početkom 2020. i jednokratni bonus do 500 evra.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
uspešna godina Mercedes-Benz automobilska industrija bonusi radnici

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana