Tekst objavljen: 26.06.2016 16:00        


MINI predstavlja savršen automobil iz premijum kompakt klase namenjen gradskoj vožnji. Digitalizacija i povezanost u velikoj meri menjaju našu svakodnevnicu - ta promena stupa na snagu veoma brzo i primetno u urbanim područjima.

MINI VISION Next 100 "Vozilo buducnosti"

MINI VISION NEXT 100 predstavlja MINI odgovor na nekoliko ključnih pitanja u vezi urbane mobilnosti u narednim godinama. Da li će u gradovima budućnosti biti mesta za automobil koji funkcioniše na emotivnom nivou? Šta će se desiti sa principom „pametna upotreba prostora“ koja predstavlja srž MINIja?

Kako se MINI može prilagoditi svetu koji postaje digitalizovaniji i povezaniji?
Filozofija koja se nalazi iza koncepta MINI VISION NEXT 100 uključuje promišljeno korišćenje resursa naše planete radi pružanja lične mobilnosti.

Moto „Svaki Mini je moj MINI“ opisuje svojstven stav o deljenju automobila. U budućnosti, ljubitelji brenda će biti u stanju da poruče MINI skrojen prema njihovim ličnim potrebama gde god da se nalaze, u bilo koje doba dana i noći. Dostupan 24 časa, 7 dana u nedelji, MINI budućnosti će biti u stanju da pokupi svog vozača na željenoj lokaciji na potpuno automatizovan način i prilagodi se individualnim željama vozača, interesima i preferencama. U srži ovog koncepta se nalazi potpuno povezana digitalna inteligencija.

Adrian van Hooydonk, stariji potpredsednik BMW Group Desing-a, opisuje viziju budućnosti MINIja: MINI želi da ponudi elegantnu i beskompromisnu mobilnost u gradovima koja koristi sva čula. U budućnosti možda nećete morati da posedujete vozilo da bi uživali u čarima vožnje“.

Koji postaje digitalizovaniji i povezaniji?

Filozofija koja se nalazi iza koncepta MINI VISION NEXT 100 uključuje promišljeno korišćenje resursa naše planete radi pružanja lične mobilnosti. Moto „Svaki Mini je moj MINI“ opisuje svojstven stav o deljenju automobila. U budućnosti, ljubitelji brenda će biti u stanju da poruče MINI skrojen prema njihovim ličnim potrebama gde god da se nalaze, u bilo koje doba dana i noći.

Dostupan 24 časa, 7 dana u nedelji, MINI budućnosti će biti u stanju da pokupi svog vozača na željenoj lokaciji na potpuno automatizovan način i prilagodi se individualnim željama vozača, interesima i preferencama. U srži ovog koncepta se nalazi potpuno povezana digitalna inteligencija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
MINI VISION NEXT 100 BMW Mini

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana