Tekst objavljen: 10.02.2015 11:39        


Jedan od najatraktivnijih segmenata u ponudi predstojećeg Sajma turizma tradicionalno su frst minit (first minute) ponude za predstojeću letnju turističku sezonu, a prema najavama turističkih agencija popusti će se kretati od pet do 50 odsto. 

Na Sajmu turizma popusti od pet do 50 odsto

Dugogodišnje iskustvo je pokazalo da su najpopularnije destinacije i najprodavaniji aranžmani letovanja u Grčkoj, frst minit ponude ove godine za putovanje autobusom do kontinentalnih grčkih destinacija kreću se prosečno 45 evra, a u ponudi su aranžmani u trajanju od 10 do 12 dana.

Aranžmani za Grčku koji uključuju avio prevoz mogu se bukirati već od 220 evra i uglavnom se odnose na ostrvske destinacije.

Za razliku od apartmanskog smeštaja koji najradije biraju u Grčkoj, domaći turisti u Turskoj najčešće letuju u olinkluziv (allinclusive) aranžmanima koji se ove godine u zavisnosti od termina mogu naći po ceni i od 450 evra sa avio prevozom.

Posetioci se na Sajmu turizma mogu upoznati sa sveobuhvatnom i premijernom ponudom za popularna odmarališta, hotele i destinacije po nižim cenama.

Pod sloganom "Iskoristi trenutak u šest izložbenih hala Beogradskog sajma od 19. do 22. februara okupiće se najznačajnije turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata i posetiocima ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Na sajmu će se okupiti oko 1.100 izlagača iz 50 zemalja, a ovogodišnja zemlja partner su Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE).

Istovremeno sa Sajmom turizma organizuju se još tri manifestacije - Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, Sajam vina BeoWine i Sajam suvenira, navedeno je u saopštenju organizatora Sajma turizma.

Radno vreme Sajma je u četvrtak 19. februara od 10.00 do 18.00 sati, u petak 20. februara i subotu 21. februara od 10.00 do 19.00 sati i u nedelju 22. februara od 10.00 do 17.00 sati.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200 dinara, dok parking košta 150 dinara na sat.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sajam turizma first minute popusti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana