Tekst objavljen: 19.04.2016 15:03        


Delegacija nemačke privrede u Srbiji (AHK) objavila je poziv srpskim privrednicima da se priključe projektu "Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama zapadnog Balkana" i na taj način prošire svoje poslovanje na nemačko tržište.  

Nemačka privreda traži dobavljače iz Srbije

Zainteresovanim srpskim kompanijama produžen je rok za dostavljanje prijave do 28.aprila.
Potvrđeno je učešće 55 nemačkih kompanija koje su zainteresovane za saradnju sa dobavljačima sa teritorije Zapadnog Balkana.

Cilj projekta je, kako se objašnjava u saopštenju, da se u okviru jednodnevnog događaja koji će se održati 9. juna u Dortmundu, u formatu B2B sastanaka, odabrane kompanije iz Srbije i ostalih država Zapadnog Balkana sastanu sa nemačkim firmama koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz ovog regiona.

Fokus je na firmama iz oblasti mašinogradnje, metaloprerađivačke industrije, proizvodnje komponenata za autoindustriju i elektroindustrije.

Sve informacije, prijavne obrasce i profile nemačkih kompanija gde se precizno navode uslovi koje preduzeće/proizvođač iz regiona treba da ima u svom proizvodnom portfoliju kako bi se kvalifikovao za potencijalnu saradnju.
Na linku https://www.exxpertapps.com/invitacion/EmsWebEvento.php možete videti dodatne informacije.

Delegacija nemačke privrede organizuje ovaj projekat u saradnji sa nemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), uz podršku projekta razvoja privatnog sektora u Srbiji AČEŠ, nemačke Organizacije za međunarodnu saradnju GIZ.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Nemačka Srbija privreda tržište

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana