Tekst objavljen: 18.12.2015 14:15        


Air Serbia sutra, u okviru akcije Super subota, nudi po promotivnim cenama povratne karte od Beograda do Frankfurta i do Sofije počev od 119 evra i do Sarajeva počev od 109 evra. Ponuda važi za sve koji sutra dođu u poslovnice Air Serbie u Beogradu i Nišu, saopštila je srpska avio-kompanija.

Niže cene aviokarte za Frankfurt, Sofiju i Sarajevo

Karte se mogu kupiti za putovanja od 11. januara do 23. marta 2016. godine. Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte.

Za putovanja vikendom treba doplatiti 10 evra po pravcu. Popust za putovanje dece se neće primenjivati, a za bebe se plaća 10 odsto od pune cene karte. Promotivna ponuda važi i za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju.

Poslovnica "Air Serbia" se u Beogradu nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra 17, a radno vreme subotom je od devet do 17 časova. Poslovnica u Nišu je u Ulici Vožda Karađorđa 19 i subotom je otvorena od devet do 14 sati.

Aie Serbia je počela sa radom kao nacionalni avio-prevoznik Srbije 26. oktobra 2013. godine. Leti do više od 39 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, kako u putničkom, tako i u teretnom saobraćaju.

Nudi prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike, u saradnji sa kod šer partnerima i sa kompanijom Etihad Airways, svojim akcionarom sa 49 odsto vlasničkog udela.
Avio-kompanija trenutno ima flotu od 14 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
cena aviokarata srećna subota Air Serbia

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana