Tekst objavljen: 15.08.2016 15:55        


Novi prostor filijale Piraeus banke otvoren je u tržnom centru Piramida, u ulici Jurije Gagarina broj 149, lokal 5 i 6. Radno vreme poslovnice je radnim danima od 9:00 do 16:00 časova, subotom od 9:00 do 13:30 časova. Bankomat je na usluzi građanima 24 sata svakog dana u nedelji.

Nova pozicija filijale Piraeus banke u Piramidi

Klijentima Banke sada je na raspolaganju veći i ugodniji prostor dizajniran prema najvišim poslovnim standardima, uz već poznat iskusan i stručan tim ljudi kojima su fleksibilnost, pouzdanost i posvećenost klijentima, primarni ciljevi poslovanja.

„Preseljenjem filijale Piraeus banka je pokazala da osluškuje i razume potrebe građana, omogućavajući im da na brz i efikasan način obave svoje finansijske potrebe“, izjavila je Tamara Trajković, direktorka filijale Piramida.

Piraeus banka nastaviće da ulaže u infrastrukturu i na taj način će pomoći u unapređenju poslovanja i kvaliteta usluga. Nova filijala ima za cilj da pruži još bolju, personalizovanu i dinamičniju uslugu svojim klijentima.

Građanima su u filijali dostupni svi proizvodi i usluge banke uključujući usluge u domenu tekućih računa, domaćeg i međunarodnog platnog prometa i dinarske i devizne štednje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
piramida Piraeus bank ekspoziture Piraeus banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana