Tekst objavljen: 21.09.2016 13:03        


Prepoznatljiv i snažan, model Honda CR-V stiže sa unapređenim paketom ELEGANCE, a kupci koji se odluče za ovu verziju dobijaju veću vrednost opreme po nepromenjenoj ceni već poznatog Elegance paketa.

Novi Elegance paket za model Honda CR-V

Uz moćan i savremen dizajn eksterijera, a sada i širi spektar opreme, model CR-V osigurava premijum osećaj u samoj vožnji. Iza modernog, dinamičnog dizajna nalazi se čitav niz naprednih tehnologija koje su u službi bezbednosti putnika.

Novi ELEGANCE paket upotpunjuju:

- Aluminijumske felne Berlina Corvus 17
- Zatamnjena zadnja stakla automobila
- Krovne šine u srebrnoj boji.

CR-V Elegance Plus dolazi sa 2.0 i-VTEC benzinskim agregatom od 155KS i 1.6 i-DTEC dizel agregatom uz 2WD 120KS ili 4WD 160KS.

Dostupan je za isporuku odmah.

Honda Srbija nudi i opciju kupovine automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate i razne modele finansiranja.

Pozivamo sve zainteresovane da posete naš prodajni salon u Ulici Omladinskih brigada 33a i zakažu svoju test vožnju. Test vožnju je moguće zakazati i putem brojeva telefona 011/2010 971, 2010 919 i 2010 914, kao i putem zvanične internet stranice www.honda-srbija.rs.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
automobili honda auto

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana