Tekst objavljen: 19.09.2016 15:26        


Super Kartica, multi lojaliti program sa više od 1 milion korisnika, koji kod nas okuplja petnaest kompanija iz različitih sektora, nastavlja da širi broj partnera i pogodnosti koje imaju korisnici ovog programa. Na svečanom koktelu, održanom u Savanovi, predstavljeni su novi partneri Super Kartice – Vip mobile i BENU Apoteke, kao i pogodnosti koje Mastercard pruža članovima Super Kartice.

Novi partneri Super Kartice – Vip mobile i BENU Apoteke

U skladu sa svojom politikom poslovanja da iz dana u dan unapređuje i širi svoju ponudu, Super Kartica je postala bogatija za dva značajna partnera.

Kompanija Vip mobile i Benu Apoteke prepoznale su najveći program lojalnosti na domaćem tržištu i omogućile svojim korisnicima posebne pogodnosti. Sve korisnike Super Kartice očekuju sjajni popusti na određene proizvode i usluge Vip mobilnog operatera i BENU Apoteka.

„Super Kartica svakodnevno misli na svoje korisnike i trudi se da im kupovinu učini lakšom i zanimljivijom. Sa nizom pogodnosti, popusta i inovativnih ideja, Super Kartica je sve atraktivnija i velikim kompanijama što pokazuju naši novi partneri, Vip i BENU Apoteke.“, istakao je Jovan Solomun, direktor društva SuperKartice.

,,Partnerstva sa različitim industrijama su strateško opredeljenje naše kompanije, jer znamo da korisnici umeju da cene što konstantno unapređujemo i obogaćujemo našu ponudu. Nagrađivanje vernosti je ključno u građenju dugoročnog obostranog poverenja. Zato smo se i odlučili da uđemo u program Super Kartica gde korisnici mogu da ostvare pogodnosti na određene Vip usluge”, rekao je Dejan Turk, CEO kompanije Vip mobile.

,,BENU Apoteka je prepoznala projekat Super Kartica kao najbolji program lojalnosti u Srbiji. To nas je opredelilo da postanemo jedan od partnera i našim kupcima omogućimo dodatne pogodnosti, upravo, kroz ovaj program. Znanja naših farmaceuta, unapređena kroz kontinuirane edukacije i razmenu iskustava sa kolegama iz drugih evropskih zemalja, predstavljaju garanciju kvalitetne usluge i pravog saveta svim našim sugrađanima.

Kroz program lojalnosti Super Kartica želimo da proizvode bitne za očuvanje zdravlja učinimo dostupnim što većem broju zajedničkih korisnika. Trudimo se da pomeramo granice i želimo da ovaj program učini da broj zadovoljnih korisnika raste”, rekao je Dejan Aleksov, Generalni direktor ZU Apoteka BENU.

Super Kartica je nedavno dobila još jednog partnera, kompaniju Mastercard, čiji je generalni direktor za tržišta Balkana, Artur Turemka, ovom prilikom izjavio: „Super Kartica program lojalnosti svojim članovima nudi platnu Super Karticu, proizvod koji je deo Mastercard World portfolija i ima omogućenu beskontaktnu funkcionalnost. Pored toga što obezbeđujemo tehnologiju koja unapređuje proces svakodnevne kupovine, kao kompanija koja veruje da su iskustva važna, pokrenuli smo nagradni SuperKonkurs u okviru kojeg pozivamo članove Super Kartica programa da podele svoja i osvoje i dožive nova neprocenjiva iskustva.“

Za dodatne informacije posetite www.superkartica.rs

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Benu Apoteka novi partneri super kartica vip mobil

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana