Tekst objavljen: 28.05.2017 13:03        


Poreska uprava (PU) saopštila je da se od danas na sajtu te uprave može preuzeti nova korisnička aplikacija "ePorezi", koja će omogućiti lakši pristup tom portalu.

Novom aplikacijom lakši pristup portalu "ePorezi"

Nova aplikacija kojom će isključivo biti moguće prijavljivanje na portal "ePorezi" je besplatna.

U nju su ugrađeni svi elementi koji su neophodni korisnicima portala za nesmetan rad, pri čemu su u potpunosti očuvane sve funkcionalnosti postojećih elektronskih servisa na portalu "ePorezi".

- Primena nove aplikacije kao i postupak potpisivanja poreskih prijava, znači brži i efikasniji rad portala "ePorezi", kao i veću sigurnost u radu poreskih obveznika, odnosno korisnika portala - rekli su u PU.

PU Srbije podseća da korisnička aplikacija "ePorezi" služi isključivo za pristup istoimenom portalu, i da je razvijena radi prevazilaženja pojedinih zastarelih tehničko - tehnoloških rešenja nastalih usled izostanka podrške softverskim dodacima kod najpopularnijih svetskih pregledača.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Milica 25.05.2017 20:18

    Sadasnji premijer i Poreska uprava pokazuju potpunu nesposobnost i nekompetentnost u bilo kojoj oblasti.

    Bez ikakve najave danas su promenili sistem i postavili cudotvornu "aplikaciju" koja na mnogim mestina uopste ne funkcionise i time sprecili firme da obavljaju posao, da isplate plate i pre svega da postuju poreske obaveze prema drzavi.

    Da li mozete da zamislite zaprepascenje hiljada knjigovodja koje su jutros pokusavale da predaju prijavu. Uobicajena procedura je bez najave promenjena. Na sajtu je postavljeno sturo uputstvo a sve do popodnevnih sati sajt Poreske uprave je bio zagusen da je jedva radio a aplikacija nije mogla da se skine. Za to vreme nervozni komintenti su nas opsedali a problem je izazvala nesposobno rukovodstvo Poreske uprave koje nije u stanju ni da najavi svoje poteze a kamoli da nesto organizuje na profesionalan nacin.

    Samo u Srbiji se vezba na Poreskim obveznicima bez ikakve posledice. Cuti i trpi. Jednom recju sramota za Vladu i Poresku upravu. Potpuno su nesposobni.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Poreska uprava (PU) Nova aplikacija e porezi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana