Tekst objavljen: 04.04.2016 15:16        


Korisnici platne Super Kartice od sada mesečne račune za ovu karticu mogu da izmiruju na kasama ili info pultovima u odabranim Roda, Mercator i IDEA prodavnicama.

Obaveze po Super Kartici možete da plaćate i na kasi

Kako bi korišćenje platne Super Kartice bilo još jednostavnije, Sberbank Srbija i Mercator-S omogućili su njenim korisnicima jedinstvenu pogodnost: plaćanje obaveza po kartici na čak 30 odabranih lokacija Roda, Mercator i IDEA prodavnica.

Ovo je prva kartica u Srbiji koja pruža ovu mogućnost svojim korisnicima, a koju izdaje banka. Sve odabrane lokacije na kojima je moguće izvršiti izmirenje obaveza po kartici su posebno vizuelno obeležene i uplate mogu da se vrše isključivo gotovinom.

Platna Super Kartica omogućava kupovinu do 12 rata bez kamate i naknade u IDEA, Roda, Mercator, Intersport, Avenija Mode i Beautique prodavnicama iz Mercator-S mreže, odloženo plaćanje do 45 dana kao i značajne uštede prilikom svakodnevnih kupovina u mreži Super Kartica partnera, kao i ostalim prodajnim mestima u zemlji i svetu. Ovo je samo deo benefita koje ova kartica pruža svojim korisnicima i to bez obaveze prenosa zarade u Sberbank Srbija.

Više informacija o pogodnostima platne Super Kartice možete dobiti u ekspoziturama Sberbank Srbija, pozivom Sberbank kontakt centra na 19909 ili na sajtovima www.sberbank.rs i www.superkartica.rs.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Dart Vader 05.04.2016 9:36

    Samo ste jednu stvar (ne)namerno zaboravili u vezi Platne Super kartice a to ja da nema naknade samo u prvih 12 meseci!!!!!
    Kod Pike to nije bio slucaj!!!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
platna kartica super kartica kartica Sberbank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana