Zvanični kurs Evra za dan 05.03.21. :: 117.5791 rsd
Tekst objavljen: 10.04.2020 14:10        


Ponovo je uspostavljen poštanski saobraćaj između Crne Gore i Srbije, koji će sada, zbog suspendovanog vazdušnog saobraćaja, ići drumskim prevozom, saopštila je danas ambasada Srbije u Podgorici

Obnovljen poštanski saobraćaj između Srbije i Crne Gore

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom Tanjugu, pošte Srbije i Crne Gore, ali i iz celog regiona, dobile su neophodnu saglasnost nadležnih institucija.

Ranije je međunarodna razmena pošte i pošiljki vršena isključivo avionskim prevozom. Međutim, kako je sada zbog prekida međunarodnog vazdušnog saobraćaja ta mogućnost isključena, po okončanju svih postupaka poštanska razmena će se vršiti drumskim prevozom.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

"Ovo je još jedan primer preko potrebne saradnje u interesu svih građana Srbije i Crne Gore kao i celog regiona. Ambasada Srbije je bila u stalnom kontaktu sa Poštama Srbije i Crne Gore kojima ovim putem čestita brzo i efikasno prevazilaženje ovog za građane važnog problema", navodi se u saopštenju.

Ambasador Srbije u Podgorici Vladimir Božović zahvalio je direktorima Pošta Srbije i Crne Gore u lično i ime svih građana.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
poštanski saobraćaj uspostavljen poštanski saobraćaj Srbija Crna Gora pošta

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana