Tekst objavljen: 17.04.2019 11:20        


Ovogodišnji interni konkurs za kreditne klijentkinje Opportunity banke je zvanično otvoren i trajaće do 15. oktobra 2019. godine.

Opportunity banka je i ove godine pokrenula konkurs „Žena za 5“

Opportunity banka tradicionalno svake godine organizuje interni konkurs pod nazivom „Žena za 5“ u sklopu kojeg nagrađuje svoje naj-klijentkinje koje se bave privatnim biznisom. Na ovaj način Opportunity banka želi da istakne važnost ženskog preduzetništva u Srbiji i pruži podršku svim ženama koje su dovoljno hrabre da budu „Sam svoj gazda“ (ili u ovom slučaju gazdarica), jer znamo da u Srbiji nažalost manjka preduzetničkog duha, a ovaj problem je još više izražen kod žena, gde je danas udeo žena preduzetnica samo 34%.

Pravo učešća na konkursu imaju kreditne klijentkinje Opportunity banke koje su vlasnice registrovanih preduzetničkih radnji i malih biznisa. Učesnice se prijavljuju na konkurs kreiranjem profila na web portalu „Žena za 5“ , slično kao što se kreiraju profili na npr. Facebook-u. Profil sadrži informacije o biznisu, kao i sve dodatne sadržaje koji na najbolji način predstavljaju klijentkinje banke, kao što su fotografije, video materijali i sve drugo što može da im pomogne da se nađu među pet pobednica konkursa koje će osvojiti novčanu nagradu u vrednosti od po 50,000 dinara. Ovo je ujedno i prilika za sve učesnice da naprave svojevrstan mini-web sajt za prezentaciju svog biznisa. Dobitnice će biti izabrane javnim glasanjem na Facebook stranici Opportunity banke u toku novembra 2019.

Ova jedinstvena inicijativa Opportunity banke ukazuje na važnost ženskog preduzetništva jer znamo da u Srbiji biti žena i baviti se biznisom nije uvek lako, i potrebno je ponekad imati superherojske moći da bi se izbalansirale porodične sa poslovnim obavezama, a domaćinstvo i biznis vodili sa jednakim elanom. Kroz uspešne priče klijentkinja Opportunity banke koje će se uskoro nađi na ovom web-sajtu, one će imati priliku da promovišu svoj biznis i osvoje vredne nagrade, ali i da se umreže, podele svoja iskustva i steknu neka nova znanja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Pratite web sajt www.zena5.rs i Facebook stranicu Opportunity banke kako biste uvek bili u toku sa svim novostima i dešavanjima u vezi sa ovim jedinstvenim konkursom i pratili novo-objavljene profile kandidatkinja za titulu “Žena za 5” Opportunity banke.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr kampanja Opportunity banka žena za 5 kampanja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana