Tekst objavljen: 28.07.2022 16:55        


Nesvakidašnji potez stiže iz okoline Negotina

Ovo je oglas za posao koji je skrenuo pažnju cele Srbije

Gazda Goran iz okoline Negotina ovog leta verovatno je najpoželjniji poslodavac u Srbiji jer svojim radnicima osim dobre zarade nudi i 10 besplatnog letovanja na moru kao znak zahvalnosti za dobar rad i učinak.

Čim je objavio oglas na Fejsbuku, nastala je prava pomama jer posredi nije paradajz turizam nego vredna nagrada za njegovog najboljeg zaposlenika i to na nekoj od destinacija u Grčkoj ili Turskoj uz plaćen kompletan prevoz, smeštaj i putno osiguranje.

Međutim, posao koji je Goran ponudio nije nimalo lak već naporan, težak i veoma pipav.

Reč je o branju kupina jer je reč o velikoj plantaži koja ih prerađuje i za kupinovo vino. Kupine se inače beru na površini od hektar i dvadeset blizu šela Miloševo kod Negotina.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


On je rekao sledeće za zaječarsku Zamediu: "S obzirom da dugo godina radim kupinu, znam koja je to muka, naročito kad dođe vreme branja. Došli smo na ideju da ove sezone najboljeg birača počastimo morem, kako bismo dali volju ljudima da malo više rade".

Gajbice sa kupinama se mere čim se napune i brižljivo se vodi evidencija o svakom beraču: - Pažljivo se beru, ne lome se grane, samo zrele se uzimaju, priča jedna od radnica.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
branje kupina negotin oglas za posao plaćeno letovanje oglasi za posao letovanje poljoprivreda

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana