Tekst objavljen: 19.10.2015 12:35        


Promotivna akcija "Kartica koja nagradjuje" Piraeus banke od sutra omogućava svim novim korisnicima debitne MasterCard kartice da dobiju poklon iznenađenja.  

Piraeus kartica koja nagrađuje

U filijalama Piraeus banke, svi koji plate robu ili usluge Piraeus debitnom MasterCard beskontaktnom karticom na prodajnim mestima u zemlji u ukupnom zbiru od najmanje 5.000 dinara i prilože slip račun i platnu karticu, mogu da preuzmu svoje poklone, stoji u saopštenju banke.

Korisnici kartice mogu da budu nagrađeni samo jednom tokom akcije koja traje do isteka zaliha, a najkasnije do 20. decembra.

Prednost Piraeus debitne MasterCard beskontaktne kartice je, kako je navedeno, što se vezuje i za dinarski i za devizni račun u evrima, a zaduženje računa zavisi od valute u kojoj je transakcija izvršena.

"Na ovaj način korisnik nema trošak provizije i konverzije, za transakcije u evrima, za kupovine obavljene u inostranstvu ili preko inostranih internet portala. Kartica obezbeđuje brži, lakši i sigurniji način plaćanja zbog upotrebe beskontaktnog načina plaćanja i najsavremenije čip tehnologije", poručuju iz Piraeusa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
klijenti banke pokloni Piraeus banka master card

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana