Zvanični kurs Evra za dan 28.10.21. :: 117.5833 rsd
Tekst objavljen: 28.05.2019 9:05        


Poreski inspektor će biti poželjno zanimanje koje se vrednuje, a građani će dobiti jedinstveni servis koji će moći da koriste za prijave.

Plata za ovo zanimanje u Srbiji je više od 500 evra, a traži se 1000 ljudi

Već ove nedelje biće usvojen plan za zapošljavanje više od 1.000 inspektora,otkrio je Dragan Pušara, rukovodioc Jedinice za podršku Koordinacionoj komisiji za inspekcijiski nadzor Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

On je istakao da ćeinspektor u Srbiji biti poželjno zanimanjesa platom većom od osnovnih 62.000 dinara.

Kada je reč o "avanturama"misteri šopera, kontroli taksi prevoznika, ali i planukako vi da vršite inspekciju incispektorai najvažnije -kako da lično prijavite nepravilnosti koje uočite. U tom smislu, kako je otkrio, sprema se poseban servis.

Jedno od pitanja je šta inspektor radi i koja se njegova zaduženja i obaveze.Kako je i dalje aktuelna zabrana zapošljavanja u javnom sektoru tražena je donatorska pomoć da se krene u reformu inspekcija kroz proces kooridancije.Angažovano je šest stručnjaka iz raznih oblasti, a bavimo se obezbeđenjem zakonskih okvira. Jedan od njih šest je -kakav si ti prema državi takva je država prema tebi.Ocenjivanje subjekata uticaće i te kako na učestalost poseta - rekao je Dragan Pušar.

Privrednici će moći sami da prijavljuju prekršaje, a Jedinicaza podršku Koordinacionoj komisiji za inspekcijiski nadzor Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave ćeosim za kažnjavanje imati i savetodavnu ulogu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

-Samoocenjivanjeje funkcija koja je namenjena za uslovno rečeno,dobru privredu. U fazi smo reforme i ne postoji više situacija da vam neko postavi pitanje van kontrolne liste. Privrednike će ubuduće podsetnik opomenuti na rok do kadamogu sami sebe da ocene i tako smanje rizik. To inspekciji odmah signalizira da je u pitanju dobar privrednik i da je to preduzeće prikupilo sve papire i da je spremno za analizu, rekao je Puškar.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
dobro plaćen posao plata 500 evra posao dobar posao poreski inspektori

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana