Tekst objavljen: 29.03.2017 12:59        


Banka Poštanska štedionica otvorila je samostalni šalter u Šimanovcima, koji je 145. poslovnica ove Banke u Srbiji. 

Poštanska štedionica otvorila šalter u Šimanovcima

Predsednik izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, Bojan Kekić rekao je da otvaranjem ove ekspoziture Banka nastavlja akciju koju je započela prošle godine pod sloganom "Još bliže Vama", kao i da je struktura stanovništva, broj tekućih računa u Pećincima i veliki broj preduzetnika ono što je bilo presudno da se novi šaleter otvori u Šimanovcima.

"Banka Poštanska štedionica nudi nove proizvode, to su mogućnost kreditnog zaduženja za zaposlene na određeno vreme, stambeni krediti sa izuzetno povoljnim kamatama i naknadama i beskamatni krediti na šest meseci za penzionere", rekao je Kekić.

On je naglasio da Banka postoji na teritoriji Srbije od 1921. i da je prošle godine proslavila 95 godina postojanja, kao i da će obezbediti 20 do 25 štednih knjižica za učesnike programa.

Direktor regionalnog centra Novi Sad, Desimir Blašković rekao je da su Šimanovci opština koja je u poslednje vreme atraktivna industrijska zona gde posluje veliki broj renomiranih firmi.

"Banci Poštanska štedionica je pružena prilika da svoju kompletnu ponudu približi korisnicima, kako građanima na čelu sa penzionerima tako i ponudu namenjenu poljoprivrednim proizvođačima, preduzetnicima, malim i mikro preduzećima", rekao je Blašković.

On je dodao da Banka od danas posluje u šest od sedam opština na teritoriji Srema, i najavio otvaranje novog organizacionog objekta u Begeču sutra kao i otvaranje novog objekta u Novom Sadu u naselju Klisa prekosutra.

Predsednica opštine Pećinci, Dubravka Kovačević Subotički istakla je da joj je izuzetno drago zbog otvaranja nove ekspoziture jer će građanima Ssimanovaca i cele opštine Pećinci mnogo znaciti da za usluge Banke ne idu u Batajnicu, Sremsku Mitrovicu ili Staru Pazovu već da sve mogu obaviti tamo gde žive.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
šimanovci samostalni šalter Banka Poštanke Štedionice nova ekspozitra

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana