Zvanični kurs Evra za dan 10.05.21. :: 117.5807 rsd
Tekst objavljen: 26.09.2018 14:26        


Nemačka kompanija Lidl, koja je najavila skoro otvaranje deset prodajnih objekata u Srbiji, intenzivno sprovodi obuku radnika, koji će u njima raditi.

Potpisao ugovor o zaposlenju: Lidl je veoma korektan

U Kragujevcu je na obuci 90 budućih radnika u Lidlu, od kojih je oko 40 iz Jagodine, a ostali iz drugih gradova, a obuka se sprovodi i u Užicu, Boru...

Jedan od polaznika obuke iz Jagodine u Kragujevcu izjavio je za Tanjug da su radnici 1. septembra potpisali ugovore o zaposlenju, da je obuka intenzivna, a Lidl veoma korektan.

"Plaćeni su nam putni troškovi, dnevnice, a jedan deo polaznika je o trošku kompanije smešten u hotelu u Kragujevcu", rekao je on, dodavši da sve ipak interesuje, a niko ne spominje, kada će Lidl u Jagodini otvoriti vrata kupcima.

Bilo je najava da će to biti narednog meseca, ali neki polaznici obuke iz Jagodine kažu da im je smeštaj u hotelu u Kragujevcu ugovoren do polovine novembra.

Radnici "Tehnogradnje" iz Kruševca završili su građevinske radove na objektu supermarketu Lidl u Jagodini 1. septembra, kako je bilo definisano ugovorom.

Završen je, asfaltiran i obeležen parking, postavljena je rasveta, postavljena veštačka trava...

Trgovački lanac Lidl iz Nemačke, posle pauze od više od godinu dana, počeo je u martu izgradnju supermarketa u Jagodini.

Grad Jagodina je kompletno infrastrukturno opremio lokaciju na prostoru od 40 ari, u Ulici kneza Milete, kod Starog Juhora, uz međunarodnu železničku prugu Beograd - Niš na Koridoru 10, rečeno je Tanjugu u Gradskoj upravi.

U Lidlu u Jagodini je planirano zapošljavanje više od 40 radnika.

Lidl gradi supermarket i u Paraćinu, veličine 2.550 kvadratnih metara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
radnici obuka lidl

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana