Tekst objavljen: 23.06.2017 10:59        


AIK Banka otpočela je saradnju sa platnom institucijom Transfer Nova d.o.o. Beograd, čime je svojim klijentima omogućila pružanje usluga slanja i prijema novca u kooperaciji sa međunarodnim kompanijom Ria Financial Services (Ria Money Transfer). Usluga je od 5. Juna 2017. godine dostupna na svih 55 lokacija AIK Banke a.d., a uskoro i na lokacijama Jubanke a.d.

Povoljnije slanje i prijem novca za korisnike iz Srbije

Poslovna strategija kompanije Ria Money Transfer zasniva se na brzoj, sigurnoj i povoljnoj usluzi transfera novca. U poređenju sa konkurencijom, uslugu u Srbiji karakterišu niži troškovi za korisnike i transparentnost istih.

Kompanije Transfer Nova i Ria su za korisnike iz Srbije omogućile posebnu ponudu i još niže tarife prilikom slanje novca ka određenim zemljama u regionu (Crna Gora, BiH, Hrvatska, Grčka, Bugarska, Makedonija i druge zemlje). Novac poslat u Srbiju isplaćuje se u evrima i dostupan je korisnicima u roku od 15 minuta od momenta slanja, bez dodatnih troškova za primaoca.

Za slanje novca u inostranstvo korisnici ne moraju posedovati račun, već je dovoljno da sa ličnim dokumentom i osnovnim podacima o licu koje prima novac posete najbliže uplatno mesto. Ria Financial Services već dugi niz godina sa velikim uspehom pruža brz, siguran i povoljan način za prijem i slanje novca korisnicima širom sveta.

Danas je treća po veličini kompanija za transfer novca u svetu, sa milionima isplaćenih transakcija mesečno i preko 250 miliona zadovoljnih korisnika. Ria mreža obuhvata preko 320.000 uplatno-isplatnih lokacija u 150 zemalja. 2015. godine proglašena je za najbolju kompaniju za transfer novca od strane Internacionalne Asocijacije kompanija za transfer novca.

AIK Banka je pouzdana, stabilna, domaća i jaka finansijska institucija koja je posvećena pružanju bankarskih usluga visokog kvaliteta svojim klijentima, prateći trendove inovativnosti u savremenom bankarstvu. Ključni faktor razvoja AIK Banke je inovativnost, koja podrazumeva, ne samo uvođenje novih proizvoda na tržište, već i ponudu postojećih proizvoda i usluga na inovativan način, koji u fokus stavljaju potrebe klijenata uz adekvatno upravljanje rizicima.

Razvijajući efikasno elektronsko i mobilno bankarstvo, dostupna je klijentu u svakom momentu. AIK Banka je u 2016. godini ostvarila Profit pre oporezivanja u iznosu od RSD 4,7 mlrd, što je za 40,4% bolji rezultat poslovanja u odnosu na prethodnu godinu.

Ostvarenim rezultatima u prethodnoj godini, visokim nivoom kapitalne adekvatnosti, kao i volumenom neto bilansne sume od RSD 184 mlrd, potvrđuje da je jedan od nosilaca bankarske aktivnosti na tržitu. Transfer Nova d.o.o. je platna institucija, licencirana od strane Narodne banke Srbije dana 14.03.2017 za obavljanje usluga izvršenja međunarodne novčane doznake, i zvanični je zastupnik kompanije Ria Financial Services (Ria Money Transfer) za Republiku Srbiju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Transfer Nova RIA aik banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana