Tekst objavljen: 22.03.2020 15:00        


Grad Beograd i Privredna komora Srbije pozvali su kompanije da se uključe u akciju prikupljanja humanitarne pomoći ugroženima pandemijom virusa COVID19

Poziv kompanijama za donacije ugroženim od korona virusa

"Srbija i njeni građani ovih dana suočavaju se sa jednim od najvećih izazova u poslednjih nekoliko decenija i osim samodiscipline, slušanja saveta lekara, savesnosti i odgovornosti pojedinaca, od velike pomoći u ovom trenutku mogu da budu kompanije, privrednici, proizvođači", navodi se u pozivu.

U pozivu predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža i zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića za prikupljanje humanitarne pomoći u akciji pokrenutoj na inicijativu Grada Beograda navodi se i da je svaki doprinos kako u novcu tako i proizvodima, velika pomoć onima kojima je najpotrebnija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Lokalnim samoupravama koje se pridruže ovoj akciji biće na raspolaganju regionalne privredne komore komorskog sistema Srbije svim svojim kapacitetima.

Zanovčane donacijekontakt je Direktorat za finansije i administraciju PКS Tatjana Radičević, i-mejl tatjana.radicevic@pks.rs, račun AIК banke: 105-3505-87.

Zadonacije u robi, sredstava za higijenu i prehrambenih proizvoda,kontakt je Aleksandar Кemiveš, savetnik predsednika PКS, i-mejl aleksandar.kemives@pks.rs

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
donacije pogođenima korona virusom Privredna komora Srbije donacije korona virus vanredno stanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana