Tekst objavljen: 19.07.2015 14:29        


AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd objavio je javni poziv za stručno osposobljavanje i usavršavanje više osoba, a izabrani kandidati dobiće priliku da steknu praksu i iskustvo u ovoj kompaniji.

Poziv za usavršavanje na Aerodromu Nikola Tesla

Poziv se upućuje na osnovu Zaključka Komisije Vlade Srbije za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje kod korisnika javnih sredstava kojim je data saglasnost za angažovanje 65 osoba radi stručnog osposobljavanja i usavršavanja, navodi se u saopštenju aerodroma.

Kako se navodi, Aerodromu Nikola Tesla potrebni su diplomirani inženjeri saobraćajne, mašinske, elektrotehničke, građevinske struke, pravnici, visoko obrazovanje bezbednosne struke, 4. stepena stručne spreme tehničke, ekonomske, turističke struke, elektroničari računara, gimnazijalci.

Kriterijumi na osnovu kojih će se izabrati kandidati, uz dokumentaciju koja dokazuje potrebni nivo i vrstu obrazovanja, su i postignut uspeh u školovanju i dužina školovanja, precizira se u saopštenju.
Aerodrom navodi da je cilj angažovanja stručnih, kreativnih ljudi kako bi svojim znanjem i idejama mogli da doprinesu i podrže snažni rast kompanije.

Izabrani kandidati dobiće priliku da steknu praksu i iskustvo radeći u dinamičnoj i uspešnoj kompaniji, što im kasnije može koristiti u njihovoj karijeri i daljem profesionalnom angažovanju.

Kriterijumi na osnovu kojih će se izabrati kandidati, uz dokumentaciju koja dokazuje potrebni nivo i vrstu obrazovanja, su i postignut uspeh u školovanju i dužina školovanja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
posao javni poziv Beograd aerodrom aerodrom nikola tesla

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana