Tekst objavljen: 09.05.2014 16:05        


Osluškujući potrebe preduzetnika, malih i srednjih preduzeća, ProCredit banka je pripremila i ovog proleća posebnu ponudu biznis kredita, a sve u nameri da podstakne i omogući njihove dalje investicione projekte, doprinese unapređenju likvidnosti njihovog poslovanja, kao i poboljšanju energetske efikasnosti.

Prokredit: Nove mogućnosti za razvoj domaćih preduzeća

Privrednici u Srbiji se već dugo suočavaju sa različitim izazovima u svakodnevnom poslovanju, od nenaplativih potraživanja, do nemogućnosti da zaokruže svoj investicioni i poslovni ciklus. Imajući to u vidu, ProCredit banka je za sva preduzeća zainteresovana za specijalnu prolećnu akciju pripremila i dodatnu pogodnost - odobravanje dugoročnih investicionih i kredite za unapređenje energetske efikasnosti bez troškova obrade kreditnog zahteva.

- Kreditima za obrt i unapređenje likvidnosti, preduzetnicima se pruža mogućnost da održe kontinuitet svog poslovanja, odnosno da plate sve tekuće i dospele obaveze, obnove i dopune svoje zalihe, repromaterijal i sirovine. S druge strane, izuzetno povoljnim kreditima za investicije u osnovna sredstva, opremu, mašine, poslovni prostor i vozni park, domaćim privrednicima se pruža mogućnost da dodatno unaprede svoje konkurentske prednosti i brojne izazove pretvore u poslovnu šansu - ističe Milica Branković, direktor Odeljenja za preduzetnike i mala preduzeća ProCredit banke.

Prema njenim rečima, činjenica je da domaćoj privredi, a naročito preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima danas nedostaju nove mogućnosti i nova rešenja, tako da smo sigurni da će mnogi od njih u specijalnoj prolećnoj ponudi ProCredit banke prepoznati priliku da svoj biznis stabilizuju, ali i da mu udahnu novu energiju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
procredit banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana