EUR 117,56 USD 108,48 CHF 110,62

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 19.02.20. :: 117.5531 rsd

Tekst objavljen: 02.10.2017 11:40        


Narodna banka Srbije podseća da je DinaCard karticom omogućeno vrlo jednostavno plaćanje računa Telekoma Srbije, putem SMS poruke i bez provizije. Na ovaj način moguće je platiti račun za fiksni telefon, internet, mobilni telefon kao i izvršiti dopunu prepaid kredita za mobilni telefon kako za svoj tako i za bilo koji drugi telefonski broj.

Račun Telekomu moguće platiti putem SMS poruke

Kako bi izvršili plaćanje putem SMS poruke potrebno je imati DinaCard karticu i registrovati se u svojoj banci za ovu uslugu. Registracija za servis plaćanja putem mobilnog telefona u DinaCard sistemu se može izvršiti u Banci Poštanska štedionica, Banci Inteza, AIK banci, Halk, Srpskoj i u Jubmes banci.

Nakon registracije putem SMS-a korisnik dobija četvorocifreni kod, kojim vrši potvrdu pri svakom plaćanju. Postupak plaćanja je izuzetno jednostavan a u zavisnosti od toga koji račun se plaća, SMS određenog formata se šalje na kratki broj, dobija se zahtev za unos četvorocifrenog koda koji se unosi i prosleđuje. Nakon završenog plaćanja dobija se potvrda da je račun izmiren.

Primere SMS poruka za plaćanje računa možete pogledati na sajtu NBS, putem linka http://bit.ly/NBS_DinaCard. Pored toga, plaćanje bez provizije, moguće je obaviti i putem aplikacije MTS-a m plati.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
plaćanje sms bez provizije plaćanje računa Telekom Srbija DinaCard

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana