Tekst objavljen: 23.02.2022 15:55        


Sajam automobila biće održan od 12. do 15. maja 2022. godine, pod nazivom "DDOR Eco BG Car Show 07", saopštila je pres služba Beogradskog sajma

Sajam automobila će se održati od 12. do 15. maja


U nazivu ove manifestacije dodato je"ECO", što govori o nameri organizatora i uvoznika vozila daće biti akcenat na ekološki naprednim pogonskim rešenjima,automobilimana električni pogon, hibridima, alii novim modelimasa konvencionalnim pogonima za koje se pretpostavlja da su ekološki unapređeni i da zadovoljavaju visoke ekološke standarde. I podrazumevaju se najreprezentativniji predstavnici "klasičnog" programa.

"Predstojeći Sajam automobila će se održati u uslovima očekivano smanjenog komercijalnog efekta u smislu prodaje vozila, zbog nedostatka novih vozila na tržištu, ali istovremeno uz ogromno interesovanje medija, stručne i široke javnosti za modele vozila koja već sada nude najnovija pogonska rešenja, a čija se potpuna komercijalizacija očekuje u bliskoj budućnosti", navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Zajedno sa sajmom automobila, od 12. do 15. maja biće održan i 14. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopešn".

Podsećanja radi, ljubitelji automobila i motocikala poslednji put su imali priliku da posete izložbu na Beogradskom sajmu tokom 54. Međunarodnog salona automobila, održanog u martu 2019. godine.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
maj 2022 Sajam automobila sajam automobila u beogradu beogradski sajam auto sajam

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana