Tekst objavljen: 23.03.2015 14:34        


Kompanija Delta Motors će na 52. Međunarodnom salonu automobila, koji se održava na Beogradskom sajmu, od 20. do 29. marta 2015. godine, kao i prethodnih godina predstaviti aktuelne modele BMW i MINI automobila, a posebnu pažnju posetilaca će svakako privući premijerno predstavljanje novih modela BMW Serije 1 i BMW X5 M, kao i poslednja generacija MINI-ja sa 5 vrata.

Sajam u znaku BMW Serije 1 i BMW X5 M

Pored istaknutih modela, novi BMW Serije 1 i BMW X5 M, koji će Srbiji biti premijerno predstavljeni odmah nakon salona automobila u Ženevi, posetioci će moći da se bliže upoznaju sa nedavno predstavljenim BMW modelima Serije 2 Active Tourer i novom generacijom sportskog terenca X6. Pored popularnih modela X3, X4 i X6. Biće izloženi i aktuelni modeli BMW serije 3 i serije 5, za koje već od februara ove godine važe posebni sajamski uslovi koje će biti aktuelni do 31. marta 2015. godine.

Poštovaoci MINI automobila imaće priliku da prvi put na Begradskom salonu automoblia vide novi MINI sa 5 vrata. Ovaj automobil je zasnovan na novoj generaciji MINI „hatch“ vozila sa 3 vrata. Uvođenjem dodatnog para vrata, kao i povećanjem međuosovinskog rastojanja, MINI sa 5 vrata dobio je i znatno veći prostor u prtljažniku. Pored ovog noviteta, na štandu kompanije Delta Motors, biće izloženi modeli MINI One, MINI Cooper S, kao i model MINI Countryman Cooper SD All4 sa pogonom na 4 točka.

Za sve zaintersovane kupce kompanija Delta Motors je za sva vozila izložena na sajmu kao i za vozila koja se nalaze na lageru pripremila specijalne sajamske uslove kupovine. Posebne pogodnosti važiće za uslove finansiranja preko BMW financial services, kao i za kasko osiguranje, a specijalan akcenat biće stavljen na ponudu zamene vozila po principu staro za novo u okviru sektora korišćenih vozila, BMW premium selection.

Aktuelni modeli serije 3 su vec dostupni po akcijskoj ceni već od 24.990 evra, dok modeli serije 5 uključuju poklon paket opreme u vrednosti od preko 5.000 evra. Sve zaintersovane kupce očekuju i 4 poznata BMW benefita: 4 godine garancije, 4 godine besplatnog redovnog održavanja, otkup vozila po principu staro za novo i premijum finansiranje.

Nastupom na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu javnosti će biti predstavljeni samo deo noviteta za tekuću godinu. Pored lansiranja nove Serije 1 u 2015. godini nas očekuje restilizovani model BMW Serije 3 sedan i potpuno novi modeli BMW X1 i BMW Serije 7.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
međunarodni sajam automobila beogradski sajam novi automobil novi auto BMW novi bmw sajamski popust

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana