Tekst objavljen: 30.03.2017 12:59        


Banka Poštanska štedionica otvorila je novi samostalni šalter u Begeču što je 146. poslovnica Banke u Srbiji. Direktor regionalnog centra Novi Sad Banke Poštanske štedionice, Desimir Blašković rekao je da je otvaranje poslovnice u Begeču na opšte zadovoljstvo građana, poljoprivrednih proizvođača i privrednika.

Samostalni šalter Banke Poštanske štedionice u Begeču

"Ovo je nastavak aktivnosti od prošle godine, kada smo započeli širenje na teritoriji Vojvodine, danas je otvaranje ekspoziture u naselju Klisa kod Novog Sada, a u budućnosti su planirana otvaranja i u Kuli, Sivcu, Apatinu, Inđiji, Sečnju..", rekao je Blašković.

On je istakao da Banka u Begeču već ima 300 klijenata, pravnih i fizičkih lica koji će moći da koriste ponudu Banke u skladu sa sloganom "Još bliže Vama".

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada, Dejan Mandić rekao je da se novi šalter otvara na zahtev stanovnika Begeča koji će moći da koriste usluge Banke svaki dan i subotom, dok će bankomat raditi 24 sata.

"Za sve usluge Banke građani Begeča sada ne moraju da putuju u Futog ili Novi Sad, a verujem da će ovo najviše značiti poljoprivrednicima jer je ovo kraj poznat po povrtarstvu", rekao je Mandić.

Otvaranju novog samostalnog šaltera prisustvovali su i predsednik izvršnog odbora Banke Poštanske štedionice, Bojan Kekić i savetnik premijera Srbije, Dragan Glamočić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
begeč banka poštanska štedionica novi šalter

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana