Tekst objavljen: 07.06.2015 14:34        


Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) - Filijala za grad Beograd nastaviće i tokom ovog meseca u svim beogradskim opštinama da održava susrete sa poslodavcima, kako bi ih informisala o aktuelnim javnim pozivima i konkursima NSZ, uslovima učešća i potrebnoj dokumentaciji.

Sastanci predstavnika NSZ sa poslodavcima i tokom juna

Poslodavcima je na raspolaganju pomoć pri zapošljavanju radnika sa evidencije NSZ, uz ostvarivanje prava na subvencije.

Saradnja Filijale za grad Beograd sa gradskim opštinama i socijalnim partnerima i ovoga puta bila je na izuzetno visokom nivou, navode iz NSZ.

Ta akcija je sprovedena i tokom maja, a do sada su prezentacije programa i mera održale službe Filijale za grad Beograd na Paliluli, Beograd centar, Novi Beograd, Mladenovac, Rakovica, Zemun, Grocka, Obrenovac i Lazarevac i na tim skupovima učestvovalo je 128 poslodavaca.

U prvoj polovini juna biće održani u opštini Zvezdara u saradnji sa Zajednicom opštih udruženja preduzetnika Privredne komore Beograda.

Neposredni kontakti sa poslodavcima koji posluju na teritoriji grada Beograda doprinose sagledavanju i zadovoljenju njihovih potreba za kadrovima i informisanju o uslugama Nacionalne službe, kao što su subvencije i olakšice pri zapošljavanju novih radnika, selekcija kadrova, internet posredovanje, besplatno oglašavanje slobodnih radnih mesta u publikaciji "Poslovi" i na sajtu NSZ, navodi se u saopštenju NSZ.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
subvencije za radna mesta poslodavci radna mesta mladi zapošljavanje NZS

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana