Zvanični kurs Evra za dan 07.12.20. :: 117.5846 rsd
Tekst objavljen: 06.11.2017 15:10        


Po meri finansijskih potreba svojih klijenata, a u skladu sa najvišim standardima bankarskog poslovanja Sberbank Srbija pripremila je ekskluzivni paket usluga – Elite banking. Na ovaj način klijenti ove banke mogu zakoračiti u svet prestižnog bankarstva koji omogućava izuzetan komfor, potpunu posvećenost i individualan pristup.

Sberbank Elite banking

“U posebno izdvojenom prostoru i u terminu koji klijentu najviše odgovara klijenti na raspolaganju imaju ličnog bankara - osobu sa znanjem i iskustvom koja će pomoći u pronalaženju najboljih rešenja za različite finansijske potrebe i pružiti informacije o važnijim promenama i novinama na finansijskom tržištu.

Uz Elite banking na raspolaganju su i posebni uslovi štednje i kreditiranja, kao i konverzije valuta po specijalnom kursu, te brojne pogodnosti prilikom podizanja gotovine na svim bankomatima u zemlji, uključujući i bankomate drugih banaka.” – rekla je Mirjana Đorđević, direktor Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Ovaj prestižni paket uključuje i Mastercard Gold kreditnu karticu bez troškova održavanja, sa uključenim porodičnim putnim osiguranjem.

Elite Care zdravstveni program namenjen celoj porodici čini važan deo ovog paketa. Uz specijalnu karticu korisnici Elite paket računa imaju priliku da sa popustom do čak 80 odsto koriste usluge najveće privatne zdravstvene ustanove u Srbiji - MediGroup.

Za one koji vrlo pažljivo koriste svoje vreme pokrenut je i poseban Elite banking Kontakt centar sa brojem 19908, na kome u najkraćem mogućem roku mogu dobiti sve potrebne informacije i konsultacije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Sberbank sberbanka račun Elite banking

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana