Tekst objavljen: 26.03.2017 11:35        


Sberbank Srbija otvorila je vrata savremenog poslovnog centra u Novom Sadu u ulici Teodora Pavlovića 36 (ulaz iz Bulevara Evrope). Klijenti ekspoziture u Dunavskoj ulici broj 7 i Regionalnog centra u Futoškoj 1a (7. sprat) sada će imati priliku da usluge banke koriste u novom prostoru, opremljenom po standardima Sberbank Grupe.

Sberbank Srbija na novoj lokaciji u Novom Sadu

Poslovanje sa stanovništvom će se odvijati u prizemlju, dok će se poslovanje sa malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima obavljati na prvom spratu poslovnog centra.

“Naša banka iz godine u godinu ostvaruje rast poslovanja, te u želji da svojim sadašnjim i budućim klijentima omogućimo još bolji kvalitet usluge, ekspozituru u Dunavskoj i Regionalni centar u Futoškoj preselili smo na pristupačniju i savremeniju gradsku lokaciju. Sa svojim klijentima negujemo partnerski odnos i ovaj poslovni centar je izraz zahvalnosti za poverenje koje su nam ukazali”, izjavio je Miodrag Stojanović, Direktor Sektora prodaje i distribucije Sberbank Srbija.

Novi poslovni centar u Novom Sadu se prostire na 309 m2, a radno vreme je od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 časova. Novosađanima je na raspolaganju i novi bankomat na istoj lokaciji kao i ekspozitura u Futoškoj ulici, a dodatne informacije o aktuelnim ponudama mogu pronaći i na sajtu www.sberbank.rs ili saznati pozivom Kontakt centra na broj 19909.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
filijala banke Sberbank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana