Tekst objavljen: 16.05.2016 13:56        


Široki spektar investicionih i subvencionisanih kredita, kao i kredita za unapređenje energetske efikasnosti, predstavljaju samo deo ponude koju na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu predstavlja ProCredit banka.

Siguran oslonac za investicije poljoprivrednika

Nastavljajući bogatu tradiciju prisustva na najvećoj poljoprivrednoj smotri u regionu, ProCredit banka će i ove godine, kroz jedinstveni pristup kreditnim linijama, biti pouzdanpartner za unapređenje proizvodnje, kako poljoprivrednicima tako i svojim poslovnim partnerima u ovoj oblasti.

Jedan od najznačajnijih kredita je dinarski koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, a novina je i to da je prilikom kupovine nove mehanizacije moguće otplaćivati samo nabavnu cenu mašine, dok kamatu plaća prodavac.

„Maj je mesec u kome mnogi poljoprivredni proizvođači u našoj zemlji počinju sa realizacijom investicionih planova, koje su u proteklom periodu pripremali. Pored kupovine nove mehanizacije, najčešće su to izgradnja i opremanje proizvodnih objekata ili kupovina poljoprivrednog zemljišta. Prepoznajući potrebe svakog pojedinačnog poljoprivrednika, ProCredit banka će i ove godine biti podrška njihovim planovima i svojom raznolikom ponudom povoljnih kredita pokušati da zajedno sa njima realizuje te planove“, rekla je Ana Milić, Šef odeljenja za privredu i poljoprivredu i dodala: „Partnerski i prijateljski pozivamo sve poljoprivrednike koji planiraju da realizuju bilo koju investiciju, ali i druge posetioce predstojećeg Sajma, da posete naš štand, ili neki od pultova, gde će ih naši savetnici upoznati sa mogućnostima koje banka pruža.“

Još jedna od inovacija u ovogodišnjoj ponudi ProCredit banke jesu i krediti za nabavku energetski efikasne mehanizacijekoje odlikuje veoma povoljna kamatna stopa. Ono po čemu se ponuda banke izdvaja jeste mogućnost otplate kredita kroz mesečne, tromesečne ili šestomesečne rate, isplata i otplata kredita po srednjem kursu NBS, ali i jedinstveni plan otplate koji je u potpunosti prilagođen sezonalnosti posla svakog poljoprivrednog gazdinstva.

Svih dana trajanja Sajma poljoprivrede savetnici ProCredit banke specijalizovani isključivo za saradnju sa poljoprivrednicma, biće prisutni navelikom štandu banke u centru otvorenog dela sajamskog kompleksa, ali i štandovima svih najvećih distributera poljoprivredne mehanizacije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
subvencionisani krediti ProCredit Bank kredit za poljoprivrednike poljoprivrednici

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana