EUR 117,59 USD 106,79 CHF 110,18

Kursna lista


Indikativni kurs Evra na dan 28.05.20. :: 117.5947 rsd

Tekst objavljen: 19.05.2017 13:08        


Na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, potpisan je Sporazum o saradnji između Komercijalne banke a.d. Beograd i Garancijskog fonda AP Vojvodine. Ovaj sporazum, omogući će privrednim društvima, preduzetnicima, zemljoradničkim zadrugama i registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima sa teritorije Vojvodine, da dođu do povoljnih dugoročnih kredita sa garancijom Fonda.

Sporazum između Komercijalne banke i AP Vojvodine

Direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine Đorđe Raković, istakao je da je ovim Sporazumom samo nastavljena uspešna saradnja koja traje jednu deceniju: „Garancijski fond AP Vojvodine i Komercijalna banka a.d. Beograd sarađuju deset godina i meni je izuzetno zadovoljstvo što se obim saradnje širi, sa ciljem da krajnji korisnici kredita budu zadovoljni i da im se pomogne u rastu i širenju njihove proizvodnje.

Na obostrano zadovoljstvo, obnovljena je saradnja sa Komercijalnom bankom i ona sada obuhvata širi opseg kreditiranja. Reč je o konkursima koji se odnose na kupovinu poljoprivrednog zemljišta, finansiranje nabavke poljoprivredne opreme, mehanizacije, matičnog stada i višegodišnjih zasada i vinograda, finansiranje gradnje, rekonstrukcije, adaptacije silosa, hladnjača, podnih skladišta i nabavke prateće opreme i finansiranje nabavke nove opreme za mala i srednja preduzeća,” rekao je direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine Đorđe Raković.

U ime Komercijalne banke Sporazum su potpisali izvršni direktor za poslove sa stanovništvom i nove bankarske tehnologije Petar Stefanović i zamenik direktora Sektora za poslove sa mikro i agro klijentima Ivica Mišić.

O značaju saradnje sa Garancijskim fondom AP Vojvodine, član Izvršnog odbora Komercijalne banke a.d. Beograd Dejan Tešić je istakao: „Poljoprivreda je izuzetno važna za sredine u razvoju, jer razvoj poljoprivrede podstiče rast i u nepoljoprivrednim sektorima.

Zbog toga su poljoprivredni proizvođači veoma značajni klijenti za Komercijalnu banku i mi to potvrđujemo prisustvom svake godine na Sajmu u Novom Sadu, ali i kroz kreditne linije koje potpisujemo sa raznim institucijama, kako bismo omogućili klijentima što povoljnije uslove kreditiranja,“ naglasio je Dejan Tešić, član Izvršnog odbora Komercijalne banke a.d. Beograd.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
ap vojvodina Garancijskog fonda AP Vojvodine Komercijalna banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana