Tekst objavljen: 19.05.2017 13:08        


Na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, potpisan je Sporazum o saradnji između Komercijalne banke a.d. Beograd i Garancijskog fonda AP Vojvodine. Ovaj sporazum, omogući će privrednim društvima, preduzetnicima, zemljoradničkim zadrugama i registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima sa teritorije Vojvodine, da dođu do povoljnih dugoročnih kredita sa garancijom Fonda.

Sporazum između Komercijalne banke i AP Vojvodine

Direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine Đorđe Raković, istakao je da je ovim Sporazumom samo nastavljena uspešna saradnja koja traje jednu deceniju: „Garancijski fond AP Vojvodine i Komercijalna banka a.d. Beograd sarađuju deset godina i meni je izuzetno zadovoljstvo što se obim saradnje širi, sa ciljem da krajnji korisnici kredita budu zadovoljni i da im se pomogne u rastu i širenju njihove proizvodnje.

Na obostrano zadovoljstvo, obnovljena je saradnja sa Komercijalnom bankom i ona sada obuhvata širi opseg kreditiranja. Reč je o konkursima koji se odnose na kupovinu poljoprivrednog zemljišta, finansiranje nabavke poljoprivredne opreme, mehanizacije, matičnog stada i višegodišnjih zasada i vinograda, finansiranje gradnje, rekonstrukcije, adaptacije silosa, hladnjača, podnih skladišta i nabavke prateće opreme i finansiranje nabavke nove opreme za mala i srednja preduzeća,” rekao je direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine Đorđe Raković.

U ime Komercijalne banke Sporazum su potpisali izvršni direktor za poslove sa stanovništvom i nove bankarske tehnologije Petar Stefanović i zamenik direktora Sektora za poslove sa mikro i agro klijentima Ivica Mišić.

O značaju saradnje sa Garancijskim fondom AP Vojvodine, član Izvršnog odbora Komercijalne banke a.d. Beograd Dejan Tešić je istakao: „Poljoprivreda je izuzetno važna za sredine u razvoju, jer razvoj poljoprivrede podstiče rast i u nepoljoprivrednim sektorima.

Zbog toga su poljoprivredni proizvođači veoma značajni klijenti za Komercijalnu banku i mi to potvrđujemo prisustvom svake godine na Sajmu u Novom Sadu, ali i kroz kreditne linije koje potpisujemo sa raznim institucijama, kako bismo omogućili klijentima što povoljnije uslove kreditiranja,“ naglasio je Dejan Tešić, član Izvršnog odbora Komercijalne banke a.d. Beograd.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
ap vojvodina Garancijskog fonda AP Vojvodine Komercijalna banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana