Tekst objavljen: 02.07.2015 16:00        


Nacionalni avioprevoznik Er Srbija nudi sutra, u okviru kampanje "Srećni petak", promotivne cene karata za povratne letove do Frankfurta, Larnake i Ljubljane, najavljeno je iz te kompanije.

Sutra jeftinije karte do Frankfurta, Larnake...

Karte za povratne letove između Beograda i Frankfurta sutra će moći da se nabave po ceni počev od 139 evra, do Larnake počev od 159 evra i do Ljubljane počev od 109 evra.
Navedene cene, dodaje se, uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte, dok putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu.

Popust na decu i bebe neće se primenjivati.
Karte će po promotivnim cenama biti na raspolaganju samo sutra i važiće za putovanja počev od 6. jula do 14. decembra, osim do Beograda između 6. jula i 7. avgusta i od Beograda između 24. jula i 6. septembra ove godine.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Kontakt centra Er Srbije 0800-111-528 i ti pozivi su, kako se navodi, besplatni u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije.

Takođe, karte se mogu kupiti pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od poslovnica Er Srbije, putem ovlašćenih turističkih agenata ili putem websajta www.airserbia.com "http://www.airserbia.com" .

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
srećni petak er srbija avio karte popust na avio karte letovi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana