Tekst objavljen: 09.03.2015 16:43        


Dvodnevni sajam zapošljavanja pod nazivom "Career Days" počeće sutra u hotelu Crowne Plaza, saopštili su organizatori. Studenti i mladi koji su nezaposleni imaće priliku da upoznaju potencijalne poslodavce i informišu se podobnije o uslovima rada u kompanijama koje učestvuju na projektu, saopštila je Internacionalna organizacija AIESEC.

Sutra počinje dvodnevni sajam zapošljavanja

Za vreme trajanja sajma, ali i posetom sajta Career Days, mladi imaju priliku da ostave svoj CV u elektronskoj bazi kojoj će kompanije imati pristup narednih godinu dana.

Neke od kompanija sa kojima će moći da se upoznaju su Delhaize Serbia, Metro, Heineken, kao i čuvena velika četvorka revizorskih kuća - PwC, Deloitte, EY, KPMG.

Studenti će imati priliku da se upoznaju sa "Global Talent" programom stručnih plaćenih praksi u inostranstvu, koji pruža priliku rada u struci, primenu znanja stečenog na fakultetu i preduzimanje prvih koraka u budućoj karijeri.

Radom u internacionalnom okruženju, stiče se mogućnost upoznavanja sa kulturom, običajima i tradicijom zemalja, usavršavanja jezičkih sposobnosti i kasnije implementacije inovativnih metoda i inicijativa po povratku u Srbiju, piše u saopštenju.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata.

Ta mreža je prisutna u više od 120 zemalja sveta i predstavlja najveću organizaciju koju vode studenti.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sajam zapošljavanja AIESEC sajam

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana