Tekst objavljen: 14.10.2015 15:47        


Telenor banka predstavila je danas prvu ponudu online kreditne linije u Srbiji, koja je specifična po tome što sadrži tri proizvoda u jednom.  

Telenor banka uvodi prvu online kreditnu liniju

Ova kreditna linija se može koristiti kao revolving kreditna kartica, kao kredit za refinansiranje postojećih obaveza uz dodatna pristupačna sredstva za potrošnju ili za bezkartična online plaćanja, kao što su računi za infostan ili struju.

Generalni direktor Telenora Srbija i predsednik UO Telenor banke Uve Fredhajm (Ove Fredheim) rekao je uvođenjem ove kreditne linije proizvodni portfolio banke potpun.

"Telenor banka je postala najbrže rastuća online banka u regionu, a za samo 12 meseci dupliran je broj korisnika mobilnog bankarstva u Srbiji, po ubrzanoj kvartalnoj stopi rasta sa 6-12 odsto na 31 odsto", rekao je on.

Fredhajm je naveo da je u ovoj banci za godinu dana otvoreno 100.000 tekućih računa i ukazao da je broj online transakcija po prvi put premašio broj transakcija koje se obavljaju u filijalama.

Pored kreditnog limita do milion dinara, uz 26 odsto kamate i maksimalnog grejs perioda od 45 dana, ova kreditna linija omogućava online plaćanja putem internet ili mobilne aplikacije sa kreditnog računa.
Ukoliko se plaćanja obavljaju preko "Račun na klik" usluge, transakcija sredstava izvršiće se bez provizije. Kao kredit za refinansiranje, ova kreditna linija omogućava otplatu refinansiranog iznosa po revolving modelu ili podelom na rate.

Korisnici takođe mogu izvršiti interna ili eksterna plaćanja na drugi račun u Telenor ili bilo kojoj drugoj banci, interni prenos na tekući račun, ili slati novac na e-mail ili mobilni telefon putem aplikacije uz niže provizije.

Predsednik IO Telenor banke Martin Navratil rekao je da je ova banka za godinu dana rada formirala stabilne temelje za dalji razvoj.

"Prema istraživanju Ipsosa, Telenor banka beleži najviši koeficijent zadovoljstva korisnika od 47 odsto, u poređenju sa drugim najvišim rezultatom od 21 odsto na tržištu, rekao je on.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
telenor banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana