Tekst objavljen: 23.09.2018 10:08        


Klijenti UNIQA osiguranja od danas rate za životno, kasko, dobrovoljno zdravstveno, osiguranje od nezgode i domaćinstva mogu da izmire bez provizije i u potpunosti online, upotrebom platnih kartica na veb sajtu ove kompanije (www.uniqa.rs).

UNIQA uvodi online plaćanje rata osiguranja

Uvođenjem nove aplikacije, UNIQA je postala prvo i jedino osiguranje u Srbiji koje omogućava servisiranje mesečnih i godišnjih obaveza putem interneta, bez odlaska na šalter poslovnice ove kompanije, banke ili pošte radi uplate rate.

Još jedna u nizu inovacija klijentima obezbeđuje dodatni komfor i uštede jer se plaćanje vrši bez provizije. Korak je ka daljoj digitalizaciji i potpunom prilagođavanju poslovanja UNIQA osiguranja potrebama klijenata.

Aplikacija za online plaćanje je dostupna i istaknuta na početnoj stranici UNIQA veb sajta. Namenjena je vlasnicima Visa, Master i Maestro platnih kartica sa odobrenjem za Internet plaćanje.

Sama procedura podrzumeva nekoliko jednostavnih koraka. Prilikom unosa podataka, poverljive informacija se prenose u zaštićenoj formi, što ceo proces čini potpuno bezbednim.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
online plaćanje elektronsk plaćanje uniqa osiguranje uniqa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana